HÍREK

Egy hónappal újévi koncertünk előtt a jegyek fele gazdára talált! Köszönjük nektek! Találkozunk 2023. január 5-én a Lóvasúton!

Szeretettel üdvözlünk mindenkit! Alább összefoglaljuk legfontosabb decemberi híreinket!

Happy 2023 – Hagyományos újévi koncert

Nagy öröm számunkra, hogy egy hónappal újévi koncertünk előtt a jegyek fele gazdára talált! Köszönjük! Az adventi időszakban mindig nehéz eldönteni kinek, milyen ajándékkal kedveskedjünk. Egy koncert- vagy színházjegy azonban valódi élményt jelenthet bárkinek, hiszen kiszakít a mindennapokból és nem utolsó sorban feltölt, közösségi élmény nyújt. Nagyon büszkék vagyunk, ha valaki minket választ és arra is, ha mi vagyunk az ajándék. Jegyvásárlással támogatjátok a magyar zenét, a magyar kultúrát, a helyszínt, ahol fellépünk és természetesen zenekarunkat is. Hálánkat úgy tudjuk kifejezni, hogy mindent megteszünk, hogy jól érezzétek magatokat! Ez 2023. január 5-én sem lesz máshogyan a Lóvasúton!

Itt tudtok jegyeket vásárolni az eseményre: https://jegymester.hu/category/ZE*/zene


You and I – megjelent az új kislemez!

2023. december 2-án jelent meg a Chameleon Jazz Band új kislemeze! A „You and I” című ballada már elérhető az összes streaming zenei platformon! Az alábbi linken mindenki kiválaszthatja, melyik oldalon hallgatná meg a dalt. Ne felejtsetek el feliratkozni a csatornára, hogy mindig elsőként értesüljetek az újdonságokról!

https://wmmd.lnk.to/ChameleonJazzBand_YouAndI

További friss hírekkel hamarosan érkezünk, addig is jó készülődést mindenkinek az adventi időszakra!