HÍREK

Következő koncertjeink

Dalok című koncertünk új időpontja 2020. augusztus 16. (vasárnap) este 19 óra!

Rendhagyó estre invitáljuk a dallamos jazz és az igényes popzene rajongóit. A repertoáron lévő fülbemászó dalokat ezúttal különleges helyszínen, a zugligeti Lóvasút-végállomás műemlék épületében és vadonatúj hangszerelésekben élvezhetik az érdeklődők! Jó idő esetén a koncert a teraszon kerül megrendezésre!

Belépőjegyek 2020. június 15-ig : 3000 HUF
Belépőjegyek 2020. június 16-tól : 4200 HUF

Helyfoglalás érkezési sorrendben!
Jegyek kizárólag a kontingens erejéig vásárolhatóak!

FIGYELEM! Tájékoztatás az új időpontról!

A partnereinkkel folytatott egyeztetések után tájékoztatjuk Önöket, hogy koncertünk új időpontja 2020. augusztus 16. (vasárnap) 19:00. Természetesen az április 19-ei koncertre váltott jegyek az új időpontra is érvényesek!

Nagy öröm lenne számunkra, ha a korlátozások utáni napot együtt tölthetnénk, de természetesen az egészség az első! Folyamatosan figyelemmel kísérjük a kormány rendeleteit és azokat maradéktalanul betartjuk!

A kialakult helyzet miatt – további intézkedésig – a férőhelyek (és így a jegyek számát) 50 főben maximalizáljuk. A jövőben a kormányzati szabályozásoknak megfelelően – ha erre módunk van – további jegyeket fogunk felszabadítani.

Köszönjük megértésüket, támogatásukat és minden jót kívánunk!

Jegyek kaphatók a lovasut.jegy.hu oldalon, a MOMkult jegypénztárában és a koncert előtt a helyszínen, valamint a jegymester.hu webáruház oldalain.

www.chameleonjazzband.eu
www.lovasut.hu