HÍREK

Újévi koncert – 2018

A Chameleon Jazz Band 2018. január 9-én, kedden este újévi koncerttel tér vissza a MOM Kulturális Központ különleges akusztikájú kupolatermébe! Meglepetésekkel teli, szórakoztató előadásra számíthatnak a rajongók!

Örömmel jelentjük be, hogy elfogadta meghívásunkat Hajdu Klára énekesnő, valamint Horváth Misi szájharmonika-virtuóz.

Hajdu Klára, a hazai jazz-élet bársonyos hangú csillaga 2004-ben tűnt fel a Megasztárban, majd kilenc évig volt a Balázs Elemér Group énekesnője. Legutóbbi „Plays Standards Dedicated to Chet Baker” című lemezének sikere és számos koncert után végre újra együtt állhatunk színpadra! Nagyon várjuk a közös munkát!

Horváth Misi az elmúlt évek alatt találta meg saját stílusát. Korábbi tanulmányai nem a megszokott afro-amerikai blues zenére, hanem a balkáni, latin, illetve ír népzenére épültek, melyek elősegítették egyedi, technikás, dallamos játékának kialakulását. Misi első ízben koncertezik zenekarunkkal.

Estünk harmadik vendége az alig 18 éves, többszörös díjnyertes zongorista-zeneszerző, Király Ádám.

Művészeti vezető: Bálint Rezső

Jegyek vásárolhatók az ismert jegyirodákban, a jegymester.hu webáruház oldalain, valamint a helyszínen. Felhívjuk figyelmüket, hogy belépőjegyek csak a kontingens erejéig vásárolhatók! A jegyek nem helyre szólnak, helyfoglalás érkezési sorrendben!

Jegyár: 3500 HUF