HÍREK

Újévi koncert Újbudán

Chameleon Jazz Band koncert/show meglepetésekkel és pohárköszöntővel Újbuda szívében, a kerület vadonatúj rendezvényhelyszínén!

2015. január 3-án, este hét órakor igazi koncert/show-ra számíthatnak az érdeklődők a Bartók Béla úti Csontváry Művészeti Udvarház színháztermében! Az Artisjus-díjas Bálint Rezső harsonaművész vezette 7 tagú Chameleon Jazz Band formációt igazán nem kell bemutatni! A kerületből indult 10 éves zenekar Európa közel 50 városában, több mint 350 koncertet adott az elmúlt években. Legnagyobb sikereiket kétségkívül egész estés show-műsoraikkal aratták és aratják. A gondosan összeállított, saját hangszerelésű fülbemászó kompozíciók mellett a csapat védjegyé vált a közvetlen, vidám hangulatú előadásmód, ugyanakkor színpadi előadásaik tele vannak ötletekkel, látványosságokkal és meglepetésekkel, így minden koncertkörút alkalmával más oldaláról ismerhetjük meg a zenekart.

Ha Ön is a jazz-rock hangzás szerelmese, ha Önben is lüktet a latin muzsika, ha Ön sem tud ülve maradni Santana és Stevie Wonder hallatán, ha Önnek is fülében csengenek Robbie Williams vagy Eric Clapton legismertebb balladái, akkor jöjjön el, és töltse velünk az év első szombat estéjét!

Teremtsünk hagyományt!
Boldog új évet Újbuda!