HÍREK

Budapest, Lóvasút

2024. április 6-án, szombaton este fél nyolckor a Chameleon Jazz Band hatodik alkalommal lép színpadra a zugligeti Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban. Ugye találkozunk?

2024. április 6-án, szombaton este fél nyolckor a Chameleon Jazz Band hatodik alkalommal lép színpadra a zugligeti Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban!

Belépőjegyek kaphatók a jegymester.hu webáruház oldalain és a koncert napján a helyszínen.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a jegyek nem helyre szólnak! Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Szeretettel hívunk mindenkit, hiszen egy ideig biztos, hogy nem lesz koncertünk Budapesten!
Legyünk jó sokan és töltsünk el együtt egy laza, örömteli estét! Várunk Benneteket!

CHAMELEON JAZZ BAND

A dallamos jazzt és az igényes popzenét stílusosan ötvöző Chameleon Jazz Band az elmúlt években 9 európai ország 50 városában, több mint 350 koncertet adott. 2021 tavaszán jelent meg nyolc saját dalt tartalmazó, „STORIES” című albumuk, 2021 novemberében „LIVE FROM TOKAJ” kisfilmjük. 2022 májusában új videóklippel, 2022 decemberében pedig a „YOU AND I” című kislemezzel jelentkezett a formáció. 2023 őszén a „LIGHTS OF SAN FRANCISCO”, valamint a „LOADED” című saját szerzeményekkel bővült a repertoár.

A Chameleon Jazz Band vendégművészei voltak – a teljesség igénye nélkül – Berki Tamás, Charlie, Hajdu Klára, Horváth Misi, Kozma Orsi, Malek Andrea, Náray Erika, Szulák Andrea, Feng Ya Ou. A zenekar alapítója és művészeti vezetője, az Artisjus-díjjal kitüntetett Bálint Rezső harsonaművész.