HÍREK

Triplán duplázik a CJB

Duplázik, hiszen indul a POPCORN! című műsor második évada. Duplázik, mert a csapat ebben az évadban kétszer is színpadra lép a MOM Kulturális Központban. És harmadszor is duplázik, merthogy 2019-ben már nem csak Budapesten, hanem Marosvásárhelyen is megrendezik hagyományos újévi koncertjüket!

A nyári pihenő után a Popcorn! című est második évadával tér vissza Európa zenés színpadaira a Bálint Rezső harsonaművész által vezetett, budapesti Chameleon Jazz Band! A tematikus estjeiről híres zenekar popzenés műsora 2017. nyarán debütált és a friss hangzású, vidám dalokkal tarkított új repertoár hamar a közönség kedvence lett.

A saját hangszerelésű ismert slágerek finom jazz-es beütéssel ugyan, de popzenei alapokon szólalnak meg. A show vázát lüktető, egyszerű ritmusok, szaggatott melódiák adják. Az instrumentális kompozíciók és virtuóz szólók mellett énekes dalok is megszólalnak. Az ismert dallamoknak és a formációtól megszokott közvetlen stílusnak köszönhetően érthető, igényes szórakozást nyújtó másfél óra garantálja minden korosztály kikapcsolódását.

A szeptemberi fesztivál fellépések közül kiemelkedik az Óbudai Bornapokon való részvétel 2018. szeptember 22-én, itt hallhatjuk először az dalokat. Az erdélyi koncertek mellett az őszi szezon egyik csúcspontjának ígérkezik a 2018. október 3-ai budapesti, éves nagykoncert, ahol a számos műfajban otthonosan mozgó, fantasztikus hangú, fiatal tehetség, Lilienn is színpadra lép a Chameleon Jazz Band vendégeként.

2019. január 5-én, szombaton ismét lesz újévi koncert, melyet idén először Erdélyben, a marosvásárhelyi Kultúrpalotában is megismételnek. A következő hónapokban pedig jönnek a hazai, a szlovákiai és osztrák turnéállomások.

Ha szereti a dallamos jazzt és az igényes, élő popzenét, akkor érdemes elcsípni az egyik fellépést, hiszen mindig laza hangvételű, meglepetésekkel teli, szórakoztató előadásra számíthatnak a rajongók a Chameleon Jazz Band koncertjein!